Vi er alle et resultat av vår indre dialog.

Å dyrke ansattes ønsker og behov mener vi er med på å skape verdier verdt å arbeide for.

0
ANSATTE HOS OSS
0+
VELLYKKEDE PROSJEKT
0%
FORNØYDE KUNDER!
0
BYER VI OPERER I
0+
KAFFEKOPPER KONSUMERT

Oversikt

Haagensen AS ble etablert i 2020. Med opphav i byggebransjen og fagbrev som tømrer, falt valget på å flytte til Oslo som 20-åring etter 4 år i byggebransjen i Ålesund, i det som enda eksisterer som HI-Bygg, for å starte skolegang som byggingeniør. Det ble med tanken, etter noen måneders surring i Oslo dukket det opp et jobbtilbud i et spennende selskap under stor vekst, den gang kalt ALTi bygg og anlegg. Her fikk jeg muligheten til å vokse og lære av noen av de aller fremste i bygg- og anleggsbransjen, med store prosjekter i ryggsekken og lang fartstid i bransjen.

I ALTi var det alt fra husoppussing, rehabilitering av store dammer og anlegg til spunting og bygging av kaianlegg for både Oslo Kommune, Color Line og flere andre. Etter en tid i Oslo var det barn på vei, og da ble det naturlig å vende nesen mot Ålesund igjen.

I Ålesund har det vært noen avsporinger underveis. Første retning var mot min fars transportfirma som er et velrenommert selskap med over 45 år i bransjen. Her var det rom for utvikling, nye og spennende utfordringer. Kort oppsummert ble det omdannet til et nytt selskap hvor 3 søsken kjøpte seg inn for å fortsette driften.

Etter noen år i transportbransjen, med diverse avsporinger underveis med salg av anleggsmaskiner og dekkverksted, har bygg- og anleggsbransjen alltid satt i bakhodet som et stort savn. Det har resultert i flere oppussingsprosjekt, alt for mange sideprosjekter, og til slutt endte vi opp med å gå inn i brøytebransjen for ca. 8 år siden. Dette ballet gradvis på seg, med flere kontrakter, og et skrikende behov i markedet for flere tilbydere. Det som den gang startet med en liten hjullaster og få kontrakter, er i dag blitt til 2 hjullastere, 2 traktorer og 5 lastebiler som går i brøyting for private, bedrifter, kommune og stat.

I tråd med at brøytingen utviklet seg, falt valget raskt på å anskaffe gravemaskin. I samme stil har det ballet på seg, med at små prosjekter plutselig blir til store, og med en filosofi om at vi skal levere hele verdikjeden fra første spadetak er satt i bakken, til kunde kan vri om nøkkelen i huset sitt, har det vært en naturlig utvikling tilbake også til byggeprosjekter.

Nå har vi tre hovedområder vi fokuserer på, som sikrer oss helårsdrift og flere muligheter enn å låse seg til èn retning:
Drift av veier
– Brøyting/strøing, vinterdrift av veier og områder, sommerdrift med kantslått og parklig vedlikehold
Grunnarbeid:
– Graving og anleggsprosjekt, prosjektering, støping, muring
Tømrerarbeid:
– Alt innen bygg, prosjektering, nybygg, tilbygg, rehab og mindre serviceoppdrag

2020
Begynn i det små
Oppstart med kun fokus på brøytekontrakter og privatmarkedet

En til to maskiner i drift gjennom vinteren

2021
Utvikling i stor grad
Fra 1-2 maskiner i drift i 2020 og lav omsetning, økte omsetningen med nærmest 10-gangen.

Dette året ble det gjort tunge investeringer i ny traktor, hjullaster og tippbil. 3 maskiner totalt, 1-3 ansatte på variert mengde

2022
Videre vekst
I 22 satt vi som mål å doble omsetning samtidig som marginene holdt seg stabile.

Fra få maskiner og ansatte, satt vi i utgangen av 22 med 6 maskiner i parken og 2 fulltidsansatte, med 3-4 innleide vinterstid.

2023
Det store året
Dette skulle bli året – med et like hårete mål om å skulle doble omsetning fra fjoråret, har vi gitt full gass hele veien. Til tross for nedgangstider og økte kostnader, har vi satset fullt.

I samarbeid med Presis Vegdrift har vi blitt valgt til å drifte store deler av driftskontrakten for Statens Vegvesen på Sunnmøre, som vil gi oss forutsigbarhet

24/7 vakttlf

919 00 439

Vakttlf. er bemannet 24/7 hele døgnet for akutte behov

Tlf.: 919 00 529
Mobil: 906 13 312

Bjørn, Ålesund

Bortkjøring av stubber/røtter diverse hageavfall

Gjorde jobben bedre enn jeg ville gjort selv!

Kurt, Ålesund

Riving av murtrapp

Godt fornøyd med jobben.

Helene, Giske

En liten terasse

Profesjonell, god kommunikasjon underveis, ryddig og bygget var klart før jeg rakk å forstå det. Velger Haagensen AS igjen, anbefales på det sterkeste.

Jan, Vatne

Bytte vinduer og utvendig kledning + isolering og asfaltplate/vindsperre

I de seks punktene jeg fikk mulighet til å hake av i spørsmålet om hva jeg er spesielt fornøyd med så kunne jeg like gjerne haket av alle! Kan anbefale Haagensen AS i høyeste grad!

HVEM ER VI

Ønsker du å bli en del av laget vårt i en spennende tid?  SJEKK LEDIGE STILLINGER